torsdag 14 april 2011

Pannan uppdatering

Så här ser resultatet ut av pannrummet efter några timmars intensivt arbetande. Ganska stor förändring, eller hur? Det går inte förstå hur mycket skit, sörja, olja, murbruk och aska som täckte det här golvet. Några onödiga rör (hoppas vi!) fick kapas med en tigersåg och sen var det bara att sopa och svabba som aldrig förr. Eftersom vi i dagsläget inte har något vatten fick vi använda oss av den vätskan som fanns tillgänglig; allrengöring från 1992, en dunk spolarvätska och lite restvatten från ett av rören som vi samlade upp i en kakburk. Tada!

5 kommentarer:

  1. Ojojoj, va duktiga ni är!
    Ser målat ut, hann ni det eller vad det detta som kröp fram?

    SvaraRadera
  2. Ann: Tack! Haha nej det är målat två gånger i vitt :) Dock blandat med visst sot och murbruk som inte gick få bort så det är något grått på vissa ställen.

    SvaraRadera
  3. Oooj! Vilken JÄTTE skillnad! Ser mycket bra ut. Alla sätt är bra, utom de dåliga, så jag tycker faktiskt att ni har väldigt bra fantasi att finna bra lösningar på diverse problem. Duktiga! Lycka till med fortsättningen, väntar med spänning! Ha en trevlig födelsedagshelg, kram <3

    SvaraRadera
  4. hej på er!

    jag måste säga att det gläder mig att ni köpt gården. ska bli jätteroligt att se hur fin den kommer bli och hur fint ni har fixat redan!
    säg bara till om ni behöver hjälp med något!
    jag är bara hemma ändå! ;)
    lycka till och grattis till köpet!
    /Lee & Emmy.

    SvaraRadera
  5. Lee och Emmy: Tack vad snällt! Jag tycker absolut att vi styr ihop en fika snart, sen får vi se om du/ni är sugna på lite arbete efteråt ;)

    SvaraRadera