fredag 8 april 2011

Lite ris och lite rot

Jo alltså, det här med att elda för att få varmvatten är ingen hit känner jag. Det är inte så kul att på kvällen inse att varmvattnet är slut och det varken går att diska eller duscha. Det resulterar ju också i att det första en måste göra på morgonen är att ställa sig och hugga ved. Idylliskt lantligt, javisst, men det här huset måste förses med lite bekvämligheter också. Vi har bestämt oss för att borra brunnen djupare samt sätta in en varmvattenberedare, så nu håller vi på och samlar in lite offerter från olika företag.

3 kommentarer:

  1. Tyckte någon sa i helgen att det inte var så jobbigt att elda, kanske en eller två dagar men sen.....jag hade oxå satsat på en varmvattenberedare snabbt som tusan (är lite bekväm) Någon kan ju elda nu när någon är ledig,hihi. Ha en trevlig helg. Kram.

    SvaraRadera
  2. Haha, ja "någon" gillar ju lite att elda. "Tycker det är lite mysigt" har uttalats av samma person. Trevlig helg ni också! Kram

    SvaraRadera
  3. Jaa, Ann! Ni kommer inte att få några problem med att hitta hål att stoppa era pengar i, inte sant? Huset har många hål som ni kan/måste stoppa pengar i! Fast det kom inte som en överraskning för er! Lycka till, det ska bli spännande att följa er "resa" på landet! Borra ny brunn låter som en kanoonidé! Dusch är ju ett måste! ;)

    SvaraRadera